New Testament

New Testament is een modern kledingmerk van hoge kwaliteit dat de focus legt op een eerlijke en duurzame productie. Dit betekent dat wij ons inzetten om een maatschappelijk verantwoord merk te zijn waarbij we respect tonen aan de mens, de kleding en de wereld; duurzame kleding is van hoge kwaliteit, zit lekkerder, gaat langer mee en heeft een positieve impact op de mensen die de kleding produceren en op het milieu.

Moderne christelijke kleding
Wij maken voornamelijk gebruik van unieke, moderne designs in een Scandinavisch minimalistische stijl. Op deze manier heeft ons merk, dat refereert naar het evangelie van Jezus, een subtiele christelijke basis maar is de kleding voor iedereen toegankelijk om te dragen.

Waarom?

Eigenaar/Oprichter Sander Jongsma (25):

''New Testament is ontstaan vanuit christelijke motivatie. Het evangelie van Jezus is een indrukwekkend verhaal dat iedere dag miljoenen mensen inspireert, ongeacht de geloofsovertuiging. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen op een moderne en subtiele manier hiermee in aanraking te laten komen. New Testament refereert naar dit evangelie. Op deze manier kom je op indirecte unieke wijze met het evangelie in aanraking. Ik vind niet dat het geloof bij mensen 'opgelegd' moet worden maar dat mensen zelf de keuze moeten maken. Wat wij als christenen wel kunnen doen is een 'zaadje planten' en mensen er indirect over na laten denken. Door middel van dit kledingmerk probeer ik hierin iets te kunnen betekenen.''

Toegankelijke christelijke kleding
Er mist vaak een stukje subtiliteit, moderniteit en bepaald 'merkgevoel' als het gaat om christelijke kleding. Om die reden vinden veel mensen dit soort kleding juist afstotend of voelen ze zich er minder snel mee verbonden. New Testament brengt hier verandering in door gebruik te maken van subtiliteit in combinatie met een unieke merkidentiteit. Daarnaast bieden wij uitsluitend hoge kwaliteit en zorgen we voor een moderne uitstraling. Op deze manier wordt het veel toegankelijker om een christelijk kledingmerk te dragen.

Ook draagt New Testament bij aan een betere toekomst van de kledingindustrie door te kiezen voor eerlijk en duurzaam geproduceerde kleding. Dit is namelijk hard nodig in deze branche!

Doe jij ook mee? Klik hier om het assortiment te bekijken.

Eerlijk,
duurzaam
& hoge kwaliteit

Wij bieden hoge kwaliteit en zetten ons in om samen te werken met gecertificeerde bedrijven die bovenal eerlijk en ook duurzaam produceren. Denk aan: goede arbeidsomstandigheden, leefbaar loon en het gebruik van duurzame machines en stoffen als gerecycled polyester en biologisch katoen. Veel kleding wordt namelijk geproduceerd onder slechte arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, waardeloos loon en zware uitputting van grondstoffen. Door te kiezen voor eerlijke & duurzame kleding dragen wij, máár ook jij, bij, aan een betere toekomst van de kledingindustrie. We streven naar kleding met een een humaan, ethisch, ecologisch en kwalitatief productieproces. Dit is niet 'goedkoop' maar wel beter voor de mens, beter voor de kleding en beter voor de wereld.

Doe jij ook mee?
Klik hier om het assortiment te bekijken.

New Testament