Ons merk

New Testament is een modern kledingmerk van hoge kwaliteit dat zich richt op een eerlijke en duurzame productie. Het unieke kruis en de naam New Testament zorgen voor een vernieuwende merkuitstraling en refereren vanuit de basis van het merk naar het evangelie van Jezus. Ondanks deze christelijke drive achter New Testament komt het merk niet uitgesproken over; New Testament klinkt als een allround merk en het kruis is tegenwoordig een onmisbaar icoon dat heel veel mensen dragen, gelovig of niet. Op deze manier heeft New Testament een christelijke basis maar is de kleding voor iedereen toegankelijk om te dragen.

Waarom?

Founder Sander Jongsma (24):

''New Testament is opgericht vanuit christelijke motivatie. Het evangelie van Jezus is een indrukwekkend verhaal dat veel mensen inspireert en nog zou kunnen inspireren, ongeacht het geloof. New Testament en het kruis refereren naar dit evangelie en anderen komen hier via het merk indirect en subtiel mee in aanraking, zonder dat het geloof bij hen wordt opgelegd en zonder dat er gebruik wordt gemaakt van uitgesproken (Bijbelse) teksten.''

Er mist vaak een stukje subtiliteit, moderniteit en bepaald 'merkgevoel' als het gaat om kleding met een christelijke invloed. Om die reden vinden veel mensen dit soort kleding juist afstotend of voelen ze zich er minder snel mee verbonden. New Testament brengt hier verandering in door gebruik te maken van subtiliteit in combinatie met een unieke merkidentiteit.

Ook draagt New Testament bij aan een betere toekomst van de kledingindustrie door te kiezen voor eerlijk en duurzaam geproduceerde kleding!

Doe jij ook mee? Klik hier om het assortiment te bekijken.

Eerlijk,
duurzaam
& hoge kwaliteit

Wij bieden hoge kwaliteit en zetten ons in om samen te werken met gecertificeerde bedrijven die bovenal eerlijk en ook duurzaam produceren. Denk aan: betere arbeidsomstandigheden, leefbaar loon en het gebruik van duurzame machines en stoffen als gerecycled polyester en biologisch katoen. Veel kleding wordt namelijk geproduceerd onder slechte arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, waardeloos loon en zware uitputting van grondstoffen. Door te kiezen voor eerlijke & duurzame kleding dragen wij, máár ook jij, bij aan een betere toekomst van de kledingindustrie. We streven naar kleding met een een humaan, ethisch, ecologisch en kwalitatief productieproces. Dit is niet 'goedkoop' maar wel beter voor de mens, beter voor de kleding en beter voor de wereld.